Kerstkaartenactie voor ouderen


<p>Hoe leuk is het om een kerstkaart te ontvangen!</p>

Hoe leuk is het om een kerstkaart te ontvangen!

(Foto: indebuurt.nl)

Kerstkaartenactie voor ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Den Haag een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Den Haag - Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Den Haag ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen?

Grote stapel kerstwensen

Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van verzorgingshuis De Schildershoek in Den Haag verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij De Schildershoek, maar ook bij de vrijwilligers van het Straatpastoraat (dak- en thuislozen) terechtkomen.

Coronaproof

Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de mensen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

Knutselen

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in via denhaag@indebuurt.nl.

Insturen

Gooi je kaartje, tekening of knutselwerk in de bus bij de redactie of stuur het naar:

Redactie indebuurt

T.a.v. Kerstkaartenactie

indebuurt Den Haag

Lange Houtstraat 26

2511 CW Den Haag

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten afgeven bij de indebuurt redactie, maar ook bij Paagman op de Frederik Hendriklaan 217 en Primera aan de Loosduinse Hoofdstraat 300. Paagman is geopend op maandag tot en met vrijdag 9.00-21.00 uur, op zaterdag 9.00-18.00 uur en op zondag 12.00-17.00 uur. Primera is geopend op maandag tot en met vrijdag 9.00-18.00 uur en op zaterdag 9.00-17.00 uur.

Samen met Kaartje2go.nl verstuur je een gratis kaartje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden