Faust Theaterschool opent derde locatie in Den Haag


Foto: Ferdy P

Faust Theaterschool opent derde locatie in Den Haag

Vanaf januari 2021 biedt Faust Theaterschool op drie locaties theaterlessen aan. Naast de Prinsegracht in Den Haag en de Herenstraat in Voorburg, start de theaterschool in cultureel centrum Amadeus aan de Mozartlaan in het Haagse stadsdeel Loosduinen een nieuwe vestiging.

Den Haag - Faust Theaterschool heeft als doel om theater te bieden aan iedereen, van jong tot oud, van amateur tot professional. Op een vrolijke manier wordt er serieus gewerkt aan ieders mogelijkheden om theater te gebruiken bij alles wat je doet!

Er is cursusaanbod voor iedereen, beginnend en gevorderd, van 4 tot 99 jaar.

Oprichter Quinten-Faust Rijnja vindt elke locatie even prachtig: ‘ik ben geboren en getogen in Den Haag en vind het een mooie uitdaging om terug te zijn in Den Haag en de theaterschool voor écht iedereen een succes te maken.’

Faust Theaterschool heeft een eigen methodiek ontwikkeld, die uitgaat van ‘LIFE’: Lef, Inspiratie, Fantasie en Energie vormen de uitgangspunten, samen met spelplezier, antipestbeleid, kunnen zijn wie je bent en je ontwikkelen op je eigen manier.

De Theaterschool zal cursussen en workshops bieden waarbij ze zich richten op de praktijk: het podium. Daarom zullen er ook theaterproducties worden gemaakt in de nabije toekomst.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden kan via de website www.theaterschooldenhaag.nl .

Meer berichten