<p>Als dat maar goed gaat, bezoekers krijgen een inkijkje in het dagelijks leven van de Pieten.</p>

Als dat maar goed gaat, bezoekers krijgen een inkijkje in het dagelijks leven van de Pieten.

(Foto: Nina Sondagh)

Pieten maken er een bende van in Theater Merlijn

Als de Sint weer voet aan wal heeft gezet, brengen zijn Pieten - zoals ieder jaar - een bezoekje aan Theater Merlijn! Dit jaar maken ze er zelfs een Pietenbende van.

Den Haag - Het is inmiddels een traditie dat de Pieten van de goedheiligman de Haagse theaterzaal aandoen. En dit jaar hebben ze zelfs van het theater hun werkplek gemaakt! Verlanglijstjes lezen, schoencadeautjes inpakken, grappen uithalen: ze laten het allemaal zien tijdens de voorstelling Een Pietenbende, geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Omdat de Pieten begin juli nog niet in het land waren, maar er al wel een foto voor de poster moest worden gemaakt, mochten de 9-jarige Rabarberspeler Puck en oud-Rabarberspeler en Rundfunkacteur Tom van Kalmthout zich in de bekende pietenkleren hijsen. Staks hangen ze dus door heel Den Haag en dat is best gek, vindt Puck. “Iedereen uit mijn klas denkt straks dat ik meedoe! Maar dat is niet zo.”

De enige spelers zijn de Pieten. Van 21 november tot en met 2 december geven ze in Theater Merlijn een inkijkje in hun drukke leven en krijgen de bezoekers te zien wat een bende de Pieten er iedere dag van maken. Maar, troep of geen troep, vrolijk zijn de kameraden van de Sint altijd!

Van zaterdag 21 november tot en met 2 december in Theater Merlijn, Bilderdijkstraat 35. Aanvang: 12.00, 14.00 en 16:00 uur. Kaarten kosten €7,50 | Rabarberpas of met kindergroepen vanaf 10 kinderen à €6,00 p.p.| Ooievaarspas 50% korting

Reserveren: www.rabarber.net of 070-3450996.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden