<p>De overhandiging van de cheque in het Spoorwegmuseum</p>

De overhandiging van de cheque in het Spoorwegmuseum

(Foto: BankGiro Loterij)

Hagenaar wint 100.000 euro met BankGiro Loterij

De 64-jarige Arjen uit Den Haag wachtte een grote verrassing. Met een smoes werd hij uitgenodigd bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters klaar om hem te verrassen met de cheque. 

Den Haag - En die cheque vermeldde het bedrag van 100.000 euro! Eerder dit jaar viel een inwoner van Den Haag al in de prijzen bij de BankGiro Loterij. Toen ging het om 10.000 euro.

De 64-jarige Arjen weet wel raad met zijn prijs: “We gaan het besteden aan de studies van onze drie zoons. Verder wil ik ook graag een orgel kopen!”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden