<p>De lokale kerstpakketten wroden de eerste twee weken van december geleverd.</p>

De lokale kerstpakketten wroden de eerste twee weken van december geleverd.

(Foto: Haagse Schatten)

Haagse Schatten lanceert lokale kerstpakketten

Als het aan het lokale platform Haagse Schatten ligt genieten zoveel mogelijk Hagenaars met Kerst van lokale producten. Speciaal samengestelde pakketten moet ze daarbij helpen.

Den Haag - Een groots kerstontbijt, een borrel met collega’s of een afsluitende kerstviering; het zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Hoe leuk is het dan als Haagse ondernemers hun medewerkers verrassen met een lokaal pakket? dachten Barbara van Rest en Marlies van der Kolk van Haagse Schatten. En dus stelden ze drie lokale kerstpakketten samen. Zo is er een kerstontbijt pakket met koffiebonen van Roast Factory en een kerststol van Victor Driessen. Het borrelpakket bestaat naast de speciaalbieren van Eiber Bier en Haagsche Broeder, onder andere ook uit een zelf uit te voeren foodtour. Het overlevingspakket bevat bijvoorbeeld duurzame warme choco van The Chocolate Shop. De volledige samenstelling staat op www.haagseschatten.nl/kerst.
“Wij zien dat de coronacrisis naast een heleboel negatieve effecten, ook mooie dingen oplevert. Zo is er nu meer aandacht voor authentieke, lokale ondernemers. Wij hopen dat deze trend zich doorzet", aldus de beide dames. Interesse? Mail naar info@haagseschatten.nl. De bestellingen moeten voor 13 november binnen zijn.

--

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden