• Alles
 • (57)
  Sport
 • (5)
  Theater
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Expositie-Lezing-Rondleiding
 • (7)
  Muziek

IKARAI X SANNE RAMBAGS Presents Murakami

vrijdag 20 november 19:30 uur

Entree: € 16,- (normaal);

€ 28 ( combi ticket dinner & jazz, inclusief 1 drankje); Ooievaarspas/studentenpas 50% korting

In Murakami neemt Ikarai het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman Kafka On The Shore te ervaren. In een bijzondere samenwerking met vocaliste Sanne Rambags en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samen komen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. Voorheen deden zijn dit met verve met onder meer hun show Muhammad rondom de legendarische bokser Muhammad Ali.

Ditmaal nemen zij het prachtige boek Kafka On The Shore van Haruki Murakami onder handen, waarin de jonge Kafka zijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Bezetting:

Sanne Rambags – vocals, Julian Schneemann – piano, Jeroen Batterink – drums, Tessel Hersbach – viool, Yanna Pelser – altviool, Bence Huszar – cello, Camiel Jansen – contrabas, Bas ten Berge – visuals

PROGRAMMA:

Er is een programma samengesteld met twee shows. Lees hier welke Covid19-maatregelen er genomen zijn.

Early show

18:00-19:00: Diner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)

DJ Jazz Min Lau draait groovy music

19:30-20:30: Ikarai/Sanne Rambags/V&J Visuals (grote zaal)

Late show

19:30-20:30: Diner & jazz (met gereserveerde combitickets) (foyer)

DJ Jazz Min Lau draait groovy music

20:30-21:15: Optreden Jong talent t.b.a.

21:15-22:15: Late show Ikarai/Sanne Rambags/V&J Visuals (grote zaal)

LET OP! Dit betreft een concert met een aangepaste opzet i.v.m. Covid-19 maatregelen. Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Dinner & jazz: Voorafgaand aan de shows wordt een gezonde jazzmaaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor zijn combi-tickets te koop via onze ticketshop. Dit ticket is inclusief 1 drankje, er is keuze uit vlees of vegetarisch. Voorkeur voor vlees of vegetarisch kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert worden doorgegeven via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop.

N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Meer informatie info@projazz.nl

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.


deel deze activiteit

Locatie

Koorenhuis
Centrum
Prinsegracht
2512ew


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden