• Alles
 • (57)
  Sport
 • (5)
  Theater
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Expositie-Lezing-Rondleiding
 • (7)
  Muziek

Farbod Moghaddam - Vers van de Pers

zaterdag 19 december 20:15 t/m 21:15 uur

*Verborgen PAREL uit Haagse Hout!*

Farbod Moghaddam is een frisse cabaretier?die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland.

Ontroerend, met een eigen stem en een unieke verbeeldingskracht. Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Farbod neemt je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit ‘duizend en één nachten’? Haalt hij eindelijk zijn rijbewijs? Een avond vol emotie, inspiratie. En sarcasme.

Farbod Moghaddam, winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018

Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland, combineert Farbod Nederlandse nuchterheid met Iraans temperament; bot en kwetsbaar, ogenschijnlijk strijdig en dus altijd spannend. Hij vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld.

De jury van het Leids Cabaret Festival noemde zijn optreden ‘intelligent’ en ‘verrassend’ en prees ook de combinatie van hardheid en zachtheid in zijn optreden: “Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. […] En toch, hoe hard hij ook is, uit alles spreekt liefde.”

CABARET

THEATERZAAL

Farbod Moghaddam - Vers van de Pers

ZA 19 DECEMBER 2020 20:15

*Verborgen PAREL uit Haagse Hout!* Cabaret geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland. Met Nederlandse nuchterheid en Iraans temperament.

Normaal: € 12,50

Ooievaarskorting: € 6,25

UIT Festival actie: € 12,50


deel deze activiteit

Locatie

Diamanttheater (Grote Zaal)
Haagse Hout
Diamanthorst 183
2592gd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden