• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (52)
  Sport
 • (4)
  Theater
 • (2)
  Religie
 • (1)
  Expositie-Lezing-Rondleiding
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Beatstad platen- en cd beurs

zaterdag 1 augustus 10:00 t/m 23:00 uur

nvt

Na een lange lockdown waarin de muziekkoper noodgedwongen naar het internet moest uitzwerven, is de tijd van het diggen weer aangebroken. Dat betekent dat ook Beatstad weer mag plaatsvinden, zij het met een maximum van 100 bezoekers tegelijkertijd. We landen ook op een nieuwe locatie, midden in het hart van Den Haag. Zaterdag 1 augustus is het dus weer tijd voor de gezelligste platenbeurs van Nederland!

Beatstad after Corona

De handelaren op Beatstad zullen weer ruim 70 meter aan vinyl vullen, in een Corona-proof opstelling, waarbij de bezoekers om de tafels kunnen heenlopen. Zo kunnen we veel meer afstand houden en is er toch voldoende ruimte voor iedereen om alle platenbakken nauwkeurig uit te spitten.

De handelaren hebben in de afgelopen periode flink veel nieuwe voorraad ingekocht en zo kunnen we weer een zeer ruim aanbod garanderen, waarbij alle genres voorbij zullen komen. Overdag zal de reguliere Beatstad beurs plaatsvinden, van 10 tot 17 uur, waarbij de gehele Grey Space vol zal staan met aanbieders van vinyl, cd’s en dvd’s.

Dance beurs i.s.m. Radio Tonka

In de avond, van 18 tot 23 uur, zal er een speciale Dance beurs plaatsvinden, in een kleinere opzet. Deze langgekoesterde wens wordt mede mogelijk gemaakt door Radio Tonka, de Haagse zender die al meer dan 25 jaar de Haagse Dance muziekliefhebber van de beste underground muziek voorziet. Met het ontbreken van feesten en festivals wordt zo een klein beetje invulling gegeven aan het gemis van een dansvloer. De hele avond verzorgen Beatstad en Radio Tonka dj’s. The Grey Space verzorgt de horeca. Elke dansmuziekliefhebber kan ondertussen struinen tussen de bakken vol House, Techno, Afro, Disco, Hip Hop, Wave, Italo, Soul, Funk, Reggae en Jazz.

The Grey Space in the MIddle

Beatstad is heel blij met de verhuizing naar The Grey Space. In het hart van Den Haag is het pand van The Grey Space al sinds jaar en dag een muzikale en artistieke hotspot. Vroeger huisde de Kunstacademie in het pand. Nu is The Grey Space een plek voor fundamentele creativiteit waar op het snijvlak van kunst, technologie, muziek, wetenschap en filosofie hoogstaande projecten worden vormgegeven. Bovendien is er een café te vinden met de lekkerste koffie, thee en andere gezonde, biologische versnaperingen. Binnen én buiten, want er is sinds juni een terrasvergunning!

Info

Beatstad platen- en cd beurs

Zaterdag 1 augustus 2020 - 10.00 - 17.00 uur (alle genres) + Dance beurs van 18.00 – 23.00 uur

Entree: € 3,50 (inclusief gratis drankje) / Na 13.00 uur en ’s avonds: gratis entree!

Adres: The Grey Space in the Middle, Paviljoensgracht 20, Den Haag

Aanbod: LP’s, singles, maxi, singles, cd’s, cassettes, dvd’s, enz.

Genres: Pop, Rock, Jazz, Blues, Singer-Songwriter, Soul, Reggae, New Wave, Punk, Country, Nederlands, Dance, Disco, Hip Hop, Urban, House, Techno, enz.

Info en tickets: www.spacejunkie.shop

Heb je zelf interesse om je oude collectie te komen verkopen? Stuur dan een mail naar music@spacejunkie.shop


deel deze activiteit

Locatie

The Grey Space in the Middle
's-Gravenhage
Paviljoensgracht 20
2512bp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden